G-45 strykestål keramisk

Global

kr 1 379,00
Utsolgt i alle butikker Bestillingsvare 3 uker ?
Bestill
G-45 strykestål keramisk fra Global

Skal du ha glede av knivene dine er det viktig å ta godt vare på dem. Dette keramiske strykestålet fra Global brukes til å rette opp kniveggen slik at den holder seg skarp lenger. NB: Det er viktig å alltid holde kniven i samme vinkel mens du stryker. For Global-kniver er den anbefalte slipevinkelen 10-15 grader. Når det gjelder skjerping av kniv med strykestål så er det ikke mange strøk som trengs, men det er viktig å gjøre det ofte. 
I over 30 år har profesjonelle kokker og kjøkkenentusiaster kunnet glede seg over den høye kvaliteten til knivene og kjøkkenredskapene i Global-serien. Redskapene er fremstilt i kaldherdet stål i ekstra hard kvalitet som gir lang levetid. Det elegante, sømløse designet bidrar også til at redskapene er enkle å holde rene.

✔ Velrenommert merke som også brukes av profesjonelle kokker
✔ Sømløs utforming for god hygiene og enkel rengjøring
✔ Gave som vil bli høyt verdsatt av kjøkkenentusiaster

Slik holder du knivene dine skarpe: sjekk vår praktiske slipeguide her


Se produktspesifikasjon
 

Utvidet produktinformasjon

Chef Series

Global-knivene kom til verden i Japan i 1985, og debuterte i Europa på Ambiente i 1988. På denne tiden var dette de eneste kokkeknivene som er smidd i ett stykke stål på markedet, og således en pioner mange andre produsenter senere har blitt inspirert av. Knivene finnes i et rikt utvalg av trancherkniver, utbeiningskniver, filétkniver og alt du kan trenge av slipeutstyr og tilbehør, og kjennetegnes av en svært skarp egg og godt grep i solid stål. Står Global på ønskelisten? Utvalget finner du hos Designforevig-butikkene og her i nettbutikken!

Generelt

  • Merke: Global
  • Serie: Chef Series ({{ productsBySeriesCount }} produkter)
  • Artikkelnummer: G-45
  • Designer: Komin Yamada
  • Materiale: Rustfritt stål
  • Salgsenhet: stk

Dimensjoner

  • Lengde: 240 mm