Pillivuyt-spise-ute-100.jpg

Flytt festen ut!

Gradene stiger og været byr på lange kvelder utendørs - endelig! Inviter til fest eller bare en hyggelig middag med venner og familie. Vi har funnet triksene som gjør det enkelt å ha det hyggelig utendørs og skape en deilig atmosfære, uten at man trenger de store forberedelsene.

 

Pillivuyt-steaktallerken-porselen-01.jpg
Pillivuyt-steaktallerken-porselen-02.jpg

Mat og drikke smaker bedre i frisk luft, og vi lar ikke det stoppe for komforten. Skap hyggelige omgivelser ved å ta med det du allerede har. Ta med eget servise og dekorasjon innenfra. Ved å velge produkter av kvalitet trenger du ikke å bekymre deg for kjedelige skader og slitasje som kan oppstå ute i naturen. Her er Pillivuyts  servise et porselen man kan stole på, som er holdbart og motstandsdyktig ovenfor temperaturer, støt og slag - i tillegg til å være en klassisk designfavoritt.

Pillivuyt-borddekking-servise-grill-02.jpg
Pillivuyt-borddekking-servise-grill-03.jpg

10 tips til en hyggelig middag utendørs

 1. Lag et sjarmerende miljø uten anstrengelser - alt ligger i anretningen. Ta med det du allerede har og gjenskap din egen stue i naturen. Både maten, atmosfæren og naturen har godt av å droppe plasten. Tenk enkelhet som et stikkord.
 2. Mindre ansvar, mer moro. Fordel litt av ansvaret på gjestene. Be alle ta med hver sin rett, eller gi noen oppgaven med å ta med tepper.
 3. Varmt vær er ikke bare behagelig for oss, men også for insektene. Ta litt sitron, kanel og rosmarin i et glass for å holde myggen borte fra gjestene. Legg gjerne litt flotte blader og kvister i vannet, plasser en blomst eller et flytende stearinlys på toppen, så har du litt pynt i samme slengen.
 4. Forbered maten på forhånd. Man kan for eksempel lage enkle retter i folie som kan legges på grillen, som igjen lager en god sommerduft.
 5. Unngå å lage kuverter. Det er tidkrevende og skaper en mer formell følelse. La gjestene forsyne seg selv av det som står på bordet og bidra til en fellesskapsfølelse i samme slengen.
 6. Hvis du vil en tur på standen er alt du trenger litt tepper, puter, et kaffebord og litt tapas. Alt får du plass til i bilen, og vipps - så har du en spennende middag.
 7. Lag et tema! Bestem deg for en ting du vil fokusere på, så slipper du å tenke på alt annet du kunne gjort. Velg for eksempel vaffel-lunsj, tapas-aften eller grillspyd-fest.
 8. Husk belysning. Ta med noen lanterner eller stearinlys i lekre lyslykter.
 9. Plukk med litt blomster fra hagen og dekorer med i små vaser. Det trenger ikke å være store greier - plukk med litt løvetann eller bare det du finner i farten.
 10. Eller du kan la gjestene ta seg av dekorasjonen. Legg frem litt blomster på et bord, enten fra hagen eller butikk, og litt ståltråd og vaser. Da kan gjestene lage personlige dekorasjoner til glass for å holde styr på hvem som er hvem sitt, og lage vakker bordpynt sammen.
Pillivuyt-borddekking-servise-grill-01.jpg

Huskeliste

 1. God mat og drikke
 2. Servise, bestikk og glass
 3. Serveringsbestikk
 4. Pledd og gjerne noen puter
 5. Noe du enkelt kan spille musikk fra
 6. Dekorasjon. Noe enkelt som blomster eller stearinlys
 7. Belysning og stearinlys
 8. Vinopptrekker
 9. Fyrstikker
 10. Godt selskap
Av: Fie Filippa Koll 17. jun 2018

Våre favoritter til utefesten!

 • -

  Tilbudspris:
  Ordinær pris: {{product.DiscountedPrice ? 'Før:' : ''}}
Fie-Filippa-Koll.jpg

Fie Filippa Koll

Designforevigs stuntblogger basert i København. Liker smidig dansk design og samler på engelske tekopper.