Zalto Burgunder rødvinsglass

Zalto Denk'Art vinglass

kr 599,00
Utsolgt i alle butikker Bestillingsvare 30 uker ?
Bestill
Zalto burgundy - perfekt til de kraftigste vinene!

OBS! Det er dessverre lang leveringstid på Zalto fordi produksjonen i en lengre periode ble stengt ned pga Covid-19. Det vil ta tid før det blir levert glass, Zalto munnblåser sine glass og kan derfor ikke enkelt øke produksjonen for å ta igjen etterslepet. Dette gjelder for alle forhandlere, og Zalto beklager forsinkelsene. Har du bestilling inne hos oss, blir denne fulgt opp etter hvilken plass den har i køen og du vil få beskjed straks ordren forlater vårt lager. Bestiller du med faktura, blir ikke din faktura sendt til deg før varene sendes fra vårt lager i Stavanger.

Burgunderglasset fra Zalto er flott til de rike og uttrykksfulle vinene, gjerne de med høyere alkoholprosent enn 13%. Formen fremhever de fruktige og søtere tonene av vinen, og det løvtynne glasset gjør opplevelsen lett som luft. Spesielt godt egnet for Pinot Noir, Nebbiolo, Barbera, Chardonnay and Grünen Veltliner.

Zalto-glassene får du kjøpt i våre butikker, eller du kan få de sendt hjem risikofritt fra nettbutikken. Zalto-glassene er laget av munnblåst, blyfritt krystall, og kan vaskes i oppvaskmaskin. Samler du på vinserien, får du også vår kompletteringsgaranti.


Se produktspesifikasjon
 

Utvidet produktinformasjon

Zalto Denk'Art

Vinglassene fra Zalto Denk'Art er løvtynne, munnblåste og fantastisk lekre! Glassene tåler mye tross sine tynne vegger, og er utformet for å fremheve aroma og karakter i de ulike vindruene. Vask de gjerne i oppvaskmaskin, men sørg for at de står stødig plassert, bruk skånvask, glansmiddel og lite vaskepulver. Designforevig er landets største forhandler av Zalto-glass, og du finner dem i våre butikker og her i vår nettbutikk.

Generelt

Dimensjoner

  • Høyde: 230 mm
  • Volum: 96 cl