17-mai-royal-copenhagen-skaugum-spode-blue-italian-riedel-festbord-borddekking7.jpg
17-mai-royal-copenhagen-skaugum-spode-blue-italian-riedel-festbord-borddekking3.jpg
17-mai-royal-copenhagen-skaugum-spode-blue-italian-riedel-festbord-borddekking2.jpg
17-mai-royal-copenhagen-skaugum-spode-blue-italian-riedel-festbord-borddekking5.jpg

Dekk 17. mai-bord med oss!

Design alert! Våre dyktige venner hos Heymat har akkurat lansert disse nye mattene, som er på lager hos oss nå. Denne gangen har Heymat samarbeidet med designerne Jill Singer and Monica Khemsurov fra Sight Unseen, og kolleksjonen er en hyllest til kjente design av kvinnelige formgivere.
Vi digger de freshe fargekombinasjonene, her kan du få en fin, rød tråd fra inngangsparti til terrassedør i sommer! Kvaliteten vet vi jo er uovertruffen, mattene kan vaskes på 60 grader og tåler ordentlig hverdagsliv. Kom og ta en titt i våre butikker - eller klikk dem hjem med fri frakt her i nettbutikken.

Royal-Copenhagen-hvit-riflet-white-fluted-servise-tilbud7.jpg
Royal-Copenhagen-hvit-riflet-white-fluted-servise-tilbud.jpg

Mix & match

Blå og hvite serviser blir vi aldri lei av, og de er alltid veldig flotte å mikse! Skal du ha storselskap er det også praktisk å mikse, ofte kan man låne av familie og venner og lage et spennende bord med mye personlighet. Er du redd det vil se rotete ut, kan du holde fargepaletten til tre farger, så vil uttrykket bli roligere selv om du har ulike serviser. Her har vi brukt Hvit Riflet, Prinsesse og Blå Mega fra Royal Copenhagen sammen med klassikeren Blue Italian fra engelske Spode. Alle fire servisene finner du på 25% hos oss frem til 17. mai!

Royal-Copenhagen-hvit-riflet-white-fluted-servise-tilbud5.jpg
Maifest-tilbud-Riedel-Royal-Copenhagen-Spode6.jpg

Et glass for alle lag

Gjennom hele festmåneden mai kan du velge og vrake mellom alle Riedels flotte glass med 30% rabatt i tillegg til at du tjener 10% bonus på ditt kjøp! Om det er champagnefrokost eller 2 glass til deg og din utkårede dere kan nyte favorittdruen i, har Riedel det klart beste utvalget. Her har vi dekket med de høye, elegante Veloce-glassene - det tynneste maskinblåste glasset på markedet. Disse gir en super opplevelse, og tryller til og med frem ekstra smak og aroma fra Mozell som vi serverte i anledning borddekkingen :)

Nøkkelord: Inspirasjon Borddekking
Av: Gunhild Oterhals 26. apr 2024

Vårt bord er dekket med

  • -

    Tilbudspris:
    Ordinær pris: