Kundeklubbd-merker.jpg

Kundeklubb

Velkommen til vår kundeklubb - vi håper du vil være med!
Vi er så heldige å ha mange gode kunder i våre tradisjonsrike butikker. Vi ønsker å belønne våre trofaste kunder, og har derfor laget kundeklubben DFE-venn. Klubben har et bonusprogram i bunnen hvor du tjener bonuspoeng på kjøpene dine som kan veksles i rabattkuponger. I tillegg ønsker vi å fylle klubben med positive overraskelser - som en liten bursdagsgave, invitasjon til spesielle arrangementer og mye annet kjekt.

Hvordan bli medlem:

  1. Registrer deg: Fyll ut det enkle innmeldingsskjemaet nedenfor.
  2. Bekreft medlemskap: Du vil motta en e-post med en link til å lage passord til nettsiden. På Min Side vil du kunne følge med på din poengsaldo og styre dine samtykker.
  3. Nyt fordelene: Start med å samle bonuspoeng og få eksklusive tilbud med en gang. I butikk oppgir du bare mobilnummer, i nettbutikken logger du inn.

Vil du tjene 10% bonus på dine kjøp?

  • 10% bonuspoeng på dine kjøp!
  • Overraskelse på din bursdag
  • Levende lokaleide butikker
Bli medlem

Bonusprogrammet enkelt forklart:

  1. Tjen poeng: Du får 10% bonus på alt du kjøper. Hver krone du bruker gir deg 1 poeng. For eksempel, hvis du kjøper noe for 500 kroner, får du 500 poeng.
  2. Veksle poeng: Når du har 2000 poeng, kan du bytte dem inn i en rabattkupong på 200 kroner. Har du 4000 poeng, kan du få en rabattkupong på 400 kroner, og så videre.
  3. Bruk kupongen: Kupongen kan brukes i våre butikker eller i nettbutikken på kjøp av ordinære varer over 500 kroner. I nettbutikken vil kupongen automatisk vises i handlekurven når du er logget inn og har nok poeng.
  4. Gyldighet: Poengene er gyldige i 12 måneder fra du fikk dem, så husk å bruke dem i tide. Du kan sjekke hvor mange poeng du har på Min Side.

Fordelene i bonusprogrammet og kundeklubben kan være gjenstand for endringer. For flere detaljer, se våre fullstendige vilkår.

Kontakt oss:
Har du spørsmål om kundeklubben? Ta kontakt med oss via e-post på [email protected], eller ring oss på 22 12 06 67. 
Bli med i dag og opplev fordelene ved å være en del av Designforevigs lojale kundefellesskap!.

 

Nøkkelord: