Royal-Copenhagen-Blå-Mega-Riflet.jpg

Dekk til fest med Blå Mega Riflet og lekkert tilbehør!

Enten det er nasjonaldag, konfirmasjon eller champagnefrokost så er mai måneden for feiring og ikke minst herlige festmåltider! En av våre favoritter til festbordet er Blå Mega Riflet fra Royal Copenhagen, og butikkene har dekket flotte bord til inspirasjon.

Rosendahl-bordflagg-norsk-flagg-01.jpg
Royal-Copenhagen-Blå-Mega-Riflet-Musselmalt-Riflet.jpg

Det er enkelt og moro å lage et innbydende festbord! Dekk det gjerne kvelden før, mens du har god tid og kan kose deg med det, så unngår du stress på selve dagen. Har du en heldekkende duk, eller noen lekre spisebrikker, da har du et godt utgangspunkt. Til de store anledningene, som konfirmasjonen eller selveste 17. mai kan vi anbefale damaskdukene fra Georg Jensen Damask som er tidløse og gjerne går i arv i flere generasjoner. I våre butikker og via vår nettbutikksupport kan du også bestille spesiallengder med et sømtillegg.

SNOWFLAKES_tablecloth_Blue_Abyss_interior_close_up.jpg
PLAIN_tablecloth_Grey_interior_close_up.jpg

På glatt finduk eller kanskje en mer rustikk og ustrøken linduk kommer så porselenet. Om det er et enkelt servise du bruker ellers også, kan du kle det opp til fest med gode tøyservietter som disse fra Georg Jensen Damask, gjerne med en liten bjørkekvist eller et flaggbånd i knuten - så er det godt som nytt og vi sparer miljøet fra unødige engangsservietter. Har du et finservise, er det på tide å la det skinne!
Dekk kuverter etter måltidet du skal servere og tenk gjerne nytt. Skulle du mangle dekketallerkener, er skiferheller eller grove trefjeler også tøft, store tekopper kan romme suppen til forrett eller lekre champagneskåler desserten.

Royal-Copenhagen-Blå-Mega-Riflet-2.jpg

Dekker du med et flott, håndmalt porselen som Blå Mega Riflet fra Royal Copenhagen, kan bordet ellers godt være enkelt slik at dekoren får komme til sin rett. Ensfarget duk passer svært godt til serviset, og en dyp blå duk vil fremheve blåfargen i dekoren også, samtidig som det passer veldig godt til de populære bestikkene i messing eller Skaugum med skaft i teak.

Riedel-Veritas-vinglass.jpg

Vinglass med høy stett gir festbordet klasse - og våre serier Veritas fra Riedel, Cabernet fra Holmegaard og selvsagt de løvtynne, lekre Zalto-glassene er populære valg til 17. maibordet. Husk mikrofiberhåndkle om du investerer i gode vinglass - så får de perfekt glans etter vask og står klar for dyst i skapet.

Georg-Jensen-Indulgence-champagnekjøler.jpg
Waterford-Mixology-champagneglass.jpg

Inviterer du vennene dine til champagnefrokost på nasjonaldagen? Champagneskåler i nydelig, slipt krystall fra Waterford garanterer øyeblikkelig feststemning! Og boblene holder du kjølig i champagnekjøler med isbiter i. Ber du gjestene ta med hver sin vesle frokostrett som passer til, er det en enkel og hyggelig måte å samles om et godt måltid på - uten at noen går glipp av verken barnetog eller nattesøvn.

Georg-Jensen-Alfredo-vase.jpg
Iittala-Alvar-Aalto-vase-ørken.jpg

Til sist kommer dekoren. Friske blomster er alltid en vinner - men lag gjerne lave oppsatser eller plassér små vaser i grupper slik at man enkelt ser hverandre over bordet. De store bukettene setter du på buffeten, kjøkkenbenken eller salongbordet hvor alle kan beundre dem.
Det fine bordflagget fra Rosendahl er perfekt til konfirmantens kuvert - eller på festbordet på 17 mai. Flagget blir en fin tradisjon, og hentes frem igjen til små og store anledninger hele livet.

Nøkkelord: Inspirasjon Tilbud SS 2018

Produkter 17 mai

  • -

    Tilbudspris:
    Ordinær pris: {{product.DiscountedPrice ? 'Før:' : ''}}