Firmagaver

Gi dine ansatte og kunder en gave som gleder fra din lokaleide butikkjede!
Hos Designforevig finner du et bredt utvalg design- og merkevarer fra kjente merker som Georg Jensen, Hardanger, Magnor Glassverk, Røros Tweed og mange flere. Vi hjelper deg å velge gaver som passer ditt budsjett og ikke minst som vil overraske og glede enhver mottaker.

Zalto-burgunder-vinglass-gravering-firmagave.jpg
Wüsthof-kokkekniv-gravering-firmagave.jpg
Georg-Jensen-vinkjøler-gravering-firmagave.jpg
Teku-ølglass-gravert-firmagave.jpg
Georg-Jensen-Moneyphant-Øllefant-gravering-firmagave.jpg
Corkcicle-drikkeflaske-gravering-firmagave.jpg

Når du handler hos oss, strekker vi oss langt for at du og gavemottakeren skal bli godt fornøyd. Vi tilbyr rask levering over hele Norge med Bring, enten du ønsker varene levert hjem til gavemottakeren eller på døren til ditt firma. Handler du hos oss, tilbyr vi også lasergravering på glass, tre, skinn og metall om du ønsker firmalogo, tekst, monogram eller lignende. Pris avhenger av antall, så ta gjerne kontakt med oss via skjemaet under for ditt personlige og uforpliktende tilbud.

Din forespørsel

Hvordan ønsker du å bli kontaktet?

Opplysninger som kan være nyttige i din forespørsel:

 • Antall gaver og cirka budsjett pr gave.
 • Dersom du har sett deg ut spesielle produkter eller merker.
 • Om du ønsker gravering av logo, tekst eller monogram. Vi kan levere lasergravering på metall, treverk, glass og skinn mot tillegg i pris. Prisen varierer med antall du bestiller, antall tegn og lignende. Vi leverer alltid en korrektur med skisse som du godkjenner før produksjon. Eksempler på gravering ser du på bildene over. Her noterer du bare hva du ser for deg, så finner vi en god løsning sammen.
 • Tidspunkt for levering. Vi gjør oppmerksom på at det er viktig å være ute i god tid, spesielt for julegaver og ved større bestillinger. Husk å regne med nok tid til å levere ferdige gaver videre til mottakerne også. Vi anbefaler å ta kontakt senest 4 uker før levering, men vil selvsagt strekke oss langt for å imøtekomme kortere frister også. 
 • Gaveinnpakning er gratis ved antall under 10 gaver. Ved antall over 10 gaver, tilkommer en kostnad på kr 20 pr gave, eller etter avtale. Vi har også mulighet til å levere kort  til gavene.
 • Lurer du på hva ditt firma kan gi uten å utløse skatteplikt for mottaker eller hva som er fradragsberettighet for deg? Se denne nyttige forklaringen fra KPMG.

Firmagaver som gleder!

 • -

  Tilbudspris:
  Ordinær pris: {{product.DiscountedPrice ? 'Før:' : ''}}
Nøkkelord: