Blue Asiatic Pheasants marmeladekrukke 250g

Burleigh

kr 855,00
På lager i 3 butikker: Sjekk hvilke

På lager i 3 av 13 butikker:

Tvedtsenteret Forus, Lagerv. 2, Stavanger

Telefon: 51 80 09 90

Olav Tryggvasons gate 35, Trondheim

Telefon: 73528850

Torggata 51, Hamar

Telefon: 62 54 99 35

På lager i 3 av 13 butikker:

Tvedtsenteret Forus, Lagerv. 2, Stavanger

Telefon: 51 80 09 90

Olav Tryggvasons gate 35, Trondheim

Telefon: 73528850

Torggata 51, Hamar

Telefon: 62 54 99 35

Kun tilgengelig i butikk
Blue Asiatic Pheasants marmeladekrukke 250g fra Burleigh

Blue Asiatic Pheasants-kolleksjon fra britiske Burleigh Pottery ble lansert i 1862 og har med sin duse, sarte blåfarge blitt en verdsatt klassiker. De myke blå blomstene sammen med de asiatisk inspirerte påfuglene gir designet en eleganse som myker opp borddekkingen og skaper liv. Utsmykket med Burleighs berømte blå asiatiske fasan-design, er denne sjarmerende syltetøykrukken er like perfekt sammen med servisest som alene til et annet servise.
I 2021 kunne bedriften feire sin 170 års dag og har i alle år produsert vakre keramikk-serviser bygd på de gamle engelske tradisjonene.  Med en rik arv og et utrolig designarkiv som strekker seg over nesten to århundrer, har Burleigh kunder som kongelige familier, så vel som kjendiser og vanlige familier over hele verden. Burleighs solide kompetanse og enestående håndverk gjør at servisene deres er egnet for generasjoner.

✔ Tidløs, engelsk design ment for å vare i generasjoner
✔ Kortreist og håndlaget i Middleport Pottery, England
✔ Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Anbefaler å bruke lave temperaturer og flytende vaskemidler.


Se produktspesifikasjon

Utvidet produktinformasjon

Blue Asiatic Pheasants

Den vakre Blue Asiatic Pheasants-kolleksjon fra britiske Burleig Pottery ble lansert i 1862 og er i dag en moderne klassiker. De duse fargene og designet gjør dette til et delikat servise. Mønstrene, som er håndgravert inn i kobberruller, blir via papiroverføringstrykk overført til hvert enkelt produkt. Denne teknikken har de brukt i generasjoner og er en kjent engelsk teknikk.

Generelt