Barnas-Fest-tilbud-på-barneprodukter.jpg

Finn de beste gavene til de minste!

Du vet den gode følelsen av å se noen åpne en gave du har gitt, og det får frem et smil?
Vi tror at hemmeligheten er personlig preg. Her finner du våre beste triks for å gi en gave som vil vare og barnet vil huske.

hoptimist_barnas_fest.jpg

Vi samler på tegninger og ting barn lager, og du har sikkert selv en liten eske med ting du lagde da du var liten. Det har stor verdi og vi tar vare på det. Se gaven gjennom barnas øyne og bruk fantasien!

Moneyphant.jpg
Bordfolk.jpg

Gjør gaven personlig

✔ Vi starter med et dypdykk inn i barnets hode og tar frem tegnesakene og litt maling. Mal noe hyggelig på en hoptimist eller en figur fra Kay Bojesen. Det trenger ikke å være store greier, men vi kan nesten garantere et stort smil.
✔ I mange anledninger er det pengegaver som gjelder eller er ønsket. Da er det hyggelig å legge med en liten ting på siden - både for deg selv og for den heldige. Man kan for eksempel forklare gaven og legge med en liten gratulasjon i en fin skrivebok. Eller hvis det er konfirmanten som skal feires kan man feste konvolutten i en bordfolk figur i bunad fra Lucie Kaas.
✔ Dra frem sysakene og broder inn dato og navn i et babyteppe. Du trenger ikke å være over gjennomsnittet stødig i hånden for å få det til - jo skjevere, jo mer sjarmerende spør du oss.

Røros-Tweed-Melvin-pledd.jpg
Broderi-Barnas-fest.jpg

✔ Kjøp en bilderamme og sett inn et minne fra dere to eller bilde av bursdagsbarnet. I en tid hvor det meste av bilder ligger digitalt er det enda hyggeligere å ha fremme fine rammer med bilder i.

✔ Legg av litt tid til innpakningen. Det er ikke mye som er mer spennende enn å se en flott gave ligge klar til å bli pakket opp. Finn noen fine bånd, et flott kort eller legg med noen søte blomster til gaven.

✔ Vi må nesten nevne klassikeren. Sparegrisen med litt penger i. Så kan barnet spare til det hun/han ønsker seg senere.

Nøkkelord: Inspirasjon Trender
Av: Fie Filippa Koll 10. jun 2018

Våre beste gavetips til de minste!

  • -

    Tilbudspris:
    Ordinær pris: {{product.DiscountedPrice ? 'Før:' : ''}}
Fie-Filippa-Koll.jpg

Fie Filippa Koll

Designforevigs stuntblogger basert i København. Liker smidig dansk design og samler på engelske tekopper.