Brødrene-Pedersen-Vinfest-Riedel-vinglass-tilbud.jpg

Vinfest hos Brødrene Pedersen

Dette tilbudet er utløpt, men du finner alltid gode tilbud i våre butikker!

Vinfest i Stavanger betyr vinfest hos Brødrene Pedersen! Nå får du alle Riedel vinglass til 30% rabatt i våre butikker! I tillegg har vi flere kampanjesett i seriene Performance, Wings og Veritas til ekstra gode priser! Kampanjen finner du eksklusivt i våre fire butikker og gjelder for perioden 18.-29. mars. Du kan også bruke rabattkoden BPVinfest for å få 30% på din klikk & hent-ordre i våre 4 butikker.

Tilbud-Stemless-Wings-sett2.png

Stemless Wings 4+1 sett med dekanter

Nå kr 599 (før kr 1397)
Dette vinsettet er spesielt laget for dype, komplekse viner med mye tanniner. I settet får du også med den flotte karaffelen Merlot, som er like lekker å se på som den er god å sjenke av. Vinglassene passer til: Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc. 

Riedel Stemless Wings er en videreutvikling av serien Winewings. Glassene har samme sensasjonelle design, med en bred bunn fulgt av en vingelignende form. Forskjellen er at vinglassene ikke har noen stamme og kun har en tynn glassring som fot. En morsom detalj er at vinglassene kan snurre på glassringen. De generøse klokkene sikrer en god utvikling av syren i vinen. Det gjør at aromaene i vinen får en sjanse til å åpne seg og at duften blir mer intens. At vinglassene ikke har noen stett gjør at de blir mindre skjøre og perfekte å ta med seg for eksempel på en båttur eller piknik.

Tilbud-Stemless-Wings-sett24.png

Performance champagneglass 4-pk

Nå kr 999 (før kr 1798)

Riedel Performance champagneglass skiller seg fra andre druespesifikke glass, ettersom champagne i henhold til tradisjonen lages av mer enn én drue. Glasset fremhever en bestemt drikk og ikke en bestemt drue. Klokken er spiss nederst, noe som gjør at en strøm av bobler bygges opp inni glasset, nesten som en pilar. Denne formasjonen er ikke bare vakker å se på, men den sørger også for at champagnens «liv» forlenges. Klokkens brede midtparti løfter aromaene i drikken, og den avsmalnende åpningen konsentrerer i sin tur duften til nesen. Åpningen styrer også drikken til tungens fremre del, som hever opplevelsen av sødme. 
Vinglasset passer også til: Blanc de Blancs, Cava, Franciacorta, Prosecco, sekt og andre musserende viner.

Tilbud-Stemless-Wings-sett22.png

Performance Pinot Noir 4-pk

Nå kr 999 (før kr 1798)

Riedel Performance Pinot Noir har en stor klokke og en liten åpning med leppe. Klokkens form sørger for at vinen får mer luft, noe som i sin tur forsterker vinens aroma. Glassets leppe styrer vinen forbi tungespissen, slik at sødmen i vinen blir mindre merkbar. Et vakkert rødvinsglass som også passer utmerket til roséchampagne. 

​​​​​​​Vinglasset passer også til: Barbaresco og Barolo (Nebbiolo), Blanc de Noirs, Nerello og Mascalse.

Tilbud-Stemless-Wings-sett23.png

Performance Cabernet Sauvignon 4-pk

Nå kr 999 (før kr 1798)

Riedel Performance Cabernet Sauvignon / Merlot har en stor, høy klokke med forholdsvis stor åpning. Klokkens form hever opplevelsen av vinen ved å redusere bitterheten og dempe den mest aggressive syren. Det får fruktsødmen til å tre frem og vinen får en rundere og fyldigere smak. ​​​​​​​
Vinglasset passer også til: Bordeaux (rødvin), Cabernet Franc, Fronsac, Graves Rouge, listrac, Margaux, Médoc, Moulis, Pauillac, Pessac Leognan (rødvin), Pomerol, St. Emilion, St. Estèphe og St. Julien.

Finn våre butikker

Nøkkelord: Butikker

Anbefalte produkter

  • -

    Tilbudspris:
    Ordinær pris: {{product.DiscountedPrice ? 'Før:' : ''}}