Se instagrammerens lekre borddekking!

Følger du ikke allerede @villakildal på Instagram, anbefaler vi at du tar en titt på hennes nydelige profil fylt av bilder fra hennes inspirerende hjem på Vestlandet. Hjemmet hennes er særpreget, luksuriøst og har en liten touch av italiensk over seg. Bare se disse smakebitene fra hennes bilder:

Birthe-Kildal-villakildal.jpg

Birthe Kildal

Birthe er godt kjent som @villakildal på Instagram, hvor hun daglig inspirerer med bilder fra sitt smakfulle og særpregede hjem. Nylig vant hun prisen for årets kjøkken 2018 i premieutdelingen Gullfjæren. Birthe er Designforevig-ambassadør, og vil dele noen av sine favoritter til hjemmet med dere.

Et innlegg delt av Birthe (@villakildal)

Et innlegg delt av Birthe (@villakildal)

Et innlegg delt av Birthe (@villakildal)

Her har Birthe dekket med sitt favorittservise ARRIS  fra Wedgwood. Benporselen fra Wedwood er tynt og elegant, men tåler det mest utrolige. Arris mikser mørke og dramatiske farger og dekorer inspirert av Tusen og Én Natt med lyse, lette deler. På den måten kan serviset skreddersys til ethvert formål uten at man går lei.

Jeg falt for ARRIS fordi det oser eksklusivitet med en røff touch. Spesielt kaffeserviset!

Var det noe på bordet som fristet litt ekstra, kan du shoppe produktene direkte fra bildene. Arris porselen, Riedel glass og Amefa bestikk finner du i våre butikker og i nettbutikken, og handler du hos oss får du også vår unike kompletteringsgaranti, som sikrer deg beskjed dersom serien du samler på skulle gå ut av produksjon.

Få stilen!

  • -

    Tilbudspris:
    Ordinær pris: {{product.DiscountedPrice ? 'Før:' : ''}}