Villeroy-Boch-Artesano-servise.jpg

Nytt liv til gammelt porselen

Gammelt, nytt, arvet eller kjøpt. Nå kan du bytte inn porselen du ikke bruker lenger og få avslag på en ny del fra Villeroy & Boch. Du får nytt porselen i samlingen, støtter miljøet og gir noen andre glede av det som står gjemt i skapet

I samarbeid med Villeroy & Boch og Fretex  tar vi del i kampen mot «bruk og kast»-kulturen. Sammen gir vi deg muligheten til å bytte inn kopp, tallerken eller asjett i porselen, og i bytte får du 60 kr avslag på tilsvarende del fra Villeroy & Boch. Kommer du med en større del, som en suppeterrin, gir vi deg 120 kr i avslag for en ny. Ditt gamle porselen gir vi videre til Fretex og til en ny, glad eier!

Villeroy-Boch-Artesano-Nature.jpg

Det er mange gode grunner for å støtte opp om gjenbruk - enten du leverer inn ditt gamle eller kjøper brukt. Det du ikke har bruk for lenger kan være akkurat det noen andre mangler og leter etter. Det kan innrede en hybel eller være starten på et hjem for noen som nettopp har flyttet til Norge. Du vet aldri hvor det ender opp eller hva det kan bety for andre.

Fretex jobber hver dag for å gi folk grunn til å tro på fremtiden - og den visjonen rommer mer enn de fleste er klar over. Organisasjonen startet i 1905 som en hjelpefunksjon for å sette folk i arbeid og gi dem mat og tak over hodet. I dag har Fretex 50 butikker over hele landet, over 500 ansatte og samler inn i overkant av 16.000 tonn klær i året. De vil gi alle en mulighet, uavhengig av etnisitet, hudfarge, språk, religion, politisk syn, seksuell orientering, funksjonshemming, alder eller livssyn. Fretex hjelper også folk å få jobb i andre virksomheter, så i 2016 startet 4086 personer i ulike jobbprogram i egen regi. Så det som kan virke lite og trivielt for oss å gi fra oss - kan ha stor betydning for noen andre.

Villeroy-Boch-Brindille-kopp-skål-1.jpg
Villeroy-Boch-Brindille-tallerken.jpg
Villeroy-Boch-Brindille-kopp-skål.jpg
Det du ikke har bruk for lenger kan være akkurat det noen andre leter etter!

Vi stiller ikke store krav til det du skal levere inn. Det må være rent og helt - men vanlige bruksmerker og slitasje må vi selvsagt regne med. Du kan levere inn alle typer servise til våre butikker eller til din nærmeste Fretex, og dersom du bor et stykke unna kan du få rabattkode til nettbutikken vår om du foretrekker det. Da leverer du også servisedelene til Fretex - og kontakter oss her på vår chat-tjeneste, på epost til [email protected] eller på telefon 70 23 9000.

Ta turen innom din Designforevig-butikk og skap glede i flere ledd!

Nøkkelord: Inspirasjon
Av: Fie Filippa Koll 2. sep 2018

Eksempler på det du kan bytte inn i!

  • -

    Tilbudspris:
    Ordinær pris: {{product.DiscountedPrice ? 'Før:' : ''}}