Bli med oss ut!

Bli med oss ut!

Web-banner-spise-ute.jpg

Endelig varmer sola, og vi lokkes ut på terassen med solbrillene på nesa og avisen under armen. Tiden er her for de lange måltidene, med gode venner og familie, grillmat og gjerne noe godt i glasset.

Hos oss finner du alt du trenger for å holde stemningen oppe og maten varm - og nå får du ekstra gode priser på en rekke supre ting til sommerkjøkkenet ditt i våre butikker og her i nettbutikken.

spise-ute-wüsthof-tilbud-02.jpg
spise-ute-menu-normann-stelton-tilbud-01.jpg

Enten du inviterer til fest rundt langbordet eller frisker opp hverdagsmiddagen, har vi noen favoritter som gjør matlagingen til en lek. Menus salt- og pepperkverner rommer mye og er enkle å fylle på - og ikke minst lekre å ha fremme. Det samme gjelder vannkaraffelen på hele 1,3 liter (lei av å løpe og fylle på du også?) og som har praktisk filter som holder igjen isbiter og sitronskiver.

Skinnforkléet fra Dutchdeluxes er håndlaget i Nederland og blir en livslang venn for hobbykokken, og reisesettet fra Wüsthof er vår absolutt favoritt på nyhetslisten denne våren. Her har du alt du trenger (og vanligvis glemmer) når kjøkkenet er langt unna. 

 

 

Perfekt til utekjøkkenet!

  • -

    Tilbudspris:
    Ordinær pris: {{product.DiscountedPrice ? 'Før:' : ''}}